"Vi kender alle sammen melodierne. Vi nynner med, når vi hører dem. Vi kan ikke side stille, når omkvædene kommer. Det er ganske enkelt sangene fra alverdens musicals".

Chess

Dette billede er taget ved en musical koncert i Falconer Centret, hvor Søren optrådte med sangen "Anthem" fra musicalen "Chess".

Vores nordiske bidrag til musical verden af Björn Ulvaeus og Benny Andersson. Efter de mange ABBA succeser skrev parret denne fantastiske musical med premiere i 1984. Allerede i 1986 blev den sat op i London's West End med Tommy Körberg som den mandlige hovedrolle. En romantisk trekantshistorie om en amerikansk og en russisk skakspiller og selvfølgelig en kvinde, der udspiller sig under "den kolde krig" mellem USA og Sovjetunionen, hvor begge lande ønskede at vinde internationale skakturneringer til propagandaformål.

Tommy Körberg har med sin fantastiske stemme og indlevelse gjort Chess nummeret "Anthem" til et af de største hits inden for musicalgenren. Alle kender den og er som regel altid på MUSICAL SHOW repertoiret, når der gives "ekstranumre".