"Vi kender alle sammen melodierne. Vi nynner med, når vi hører dem. Vi kan ikke side stille, når omkvædene kommer. Det er ganske enkelt sangene fra alverdens musicals".


Hvem er han?

Sanger - Musiker - Entertainer - Komponist - Arrangør.... tidligere bankmand! Opvokset i et hjem med klaver, og har hele livet beskæftiget sig med musik og sang.

Startede som barn med klaver undervisning. Som 8-årig i uniform i Holbæk Garden på fløjte - senere orkestertromme.

Har i årenes løb lært at spille på mange forskellige instrumenter - trommer, guitar, bas, klaver og ikke mindst lært at bruge sin sangstemme under kyndig vejledning af forskellige anerkendte sangere og sangpædagoger.

Har sunget kor på utallige indspilninger gennem årene og medvirket i Det Danske Melodi Grand Prix 3 gange. Har været med i mange forskellige musikalske TV-programmer i som både sanger og musiker. Endvidere medvirket i en teaterforestilling på Rialto-teatret i København.

Har spillet og sunget i forskellige orkestre fra midten af 70-erne - blandt andet "Strong Medice", "Love Birds", "Players", "Seebach Band", "SOAP" og været backing for "Svenne & Lotta", Zindy Laursen, James Sampson og Annette Heick.

Spiller i dag med orkestret COOL CATS ved siden af sine musikalske one-man-shows.